Siirry suoraan sisältöön

Maaliskuun koronarajoitusten vaikutukset harjoituksiin ja Nimenhuuto-palvelu

  • tehnyt

Pääkaupunkiseutua koskevien tuoreiden koronarajoitusten myötä otamme harjoittelussamme käyttöön uusia käytäntöjä huolellisen käsihygienian ja turvavälien noudattamisen lisäksi. Jatkamme harjoitteluamme toistaiseksi seuraavasti, AVI:n ohjeita noudattaen:

  • Kaikille tunneillemme osallistuu kerrallaan korkeintaan yht. 10 henkilöä. Valmentajan lisäksi aikuisten tunneillemme voi siis osallistua vain max. 9 harrastajaa.
  • Pidämme harjoituksissamme edelleen 2 metrin turvavälit osallistujien välillä.
  • Lopetamme kaikki tuntimme 15 minuuttia normaalia aiemmin, jotta tuntien välissä kerkeämme vaihtamaan ryhmät rauhassa ilman ruuhkia ja ylimääräisiä kontakteja. Tuuletamme samalla salin ennen seuraavan tunnin alkua.
  • Saavumme treeneihin aikaisintaan 5 minuuttia ennen seuraavan tunnin alkua.
  • Pesemme kädet ja/tai käytämme käsidesiä salille saapuessamme.
  • Käytämme kasvomaskia aina Kaapelitehtaan käytävillä liikkuessamme.
  • Lasten wushu-kurssilaisten vanhemmat/saattajat vain saattavat ja noutavat lapsen, myös käytävässä on pidettävä huoli 2 metrin turvaväleistä.
  • Ohjaajamme pitävät tunneilla kasvomaskia.
  • Osallistumme treeneihin vain terveinä. Jos epäilet altistuneesi koronavirukselle, jätäthän treenit väliin seuraavien 14 päivän ajaksi.

 


Nimenhuuto -sovellus käyttöön tunneille ilmoittautumiseen

Seuraamme jatkossakin AVI:n päätöksiä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista harjoituksiimme. Otamme lisäksi käyttöön sähköisen ilmoittautumisjärjestelmä Nimenhuudon tuntien osallistujamäärien rajaamiseksi ja pitääksemme kirjaa tunneille osallistuneista mahdollisten tartuntatilanteiden varalta. Erityisesti suosittujen taiji-tuntiemme osalta pyydämme harrastajiamme ilmoittautumaan mukaan jo ennakkoon ikävien yllätysten välttämiseksi – pyrimme välttämään tilanteita, joissa harrastajamme tulisivat turhaan Kaapelitehtaalle asti osallistuakseen jo täyttyneelle tunnille.

Seuramme oman uuden Nimenhuuto-sivun löydät alla olevan linkin takaa. Täältä voit luoda itsellesi oman profiilin, jonka avulla pääset näkemään seuramme harjoitukset ja niiden ajantasaisen ilmoittautumistilanteen. Voit ilmoittautua mukaan tunneillemme klikkaamalla IN-painiketta haluamasi tunnin kohdalla ja voit halutessasi myös ilmoittaa, ettet pysty osallistumaan jollekin tunnille painamalla OUT-painiketta. Tunteja on merkattu järjestelmään nyt alkuun taiji-ryhmillemme maaliskuun loppupuolelle saakka, mutta lisäämme tunteja kalenteriin muillekin lajeille ja tarpeen mukaan vielä myöhemmillekin viikoille.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tunteihin tai ilmoittautumiseen liittyen, voit laittaa meille viestiä tämän seuramme Nimenhuuto-sivun kautta tai kysyä harjoituksissa lisätietoa ohjaajiltamme. Palvelun käyttö ei ole sinulle pakollista, mutta se helpottaa seuramme tuntien osallistujien hahmottamista vallitsevien olosuhteiden aikana. Tervetuloa mukaan huutelemaan!