Siirry suoraan sisältöön

Kevään harjoitukset alkavat 11.1.2021

  • tehnyt

Pidennetty joulutaukomme jatkuu vielä hetken, mutta pian päästään jälleen treenaamaan. Helsingin Wushun kevätkauden harjoitukset alkavat maanantaina 11.1.2021 ja kevään ensimmäiset alkeiskurssimme starttaavat myös tammikuussa viikoilla 2. ja 3.

Kevään treeniaikataulu pysyy pitkälti samana kuin syksyllä, mutta tuntien sisältöihin saattaa tulla alkukaudesta vielä pieniä muutoksia. Päivitämme tuntien tiedot harjoitusaikatauluumme heti mahdollisten muutosten vahvistuessa.

Alkeiskurssien osalta valikoimamme on myös sama kuin aiemmin, eli tarjolla on tunteja niin taijin, qigongin kuin wushu kungfun alkeista kiinnostuneille. Health qigong -kurssimme päivittyvät syksystä sen verran, että kevätkaudella maanantain alkeistunneilla opetellaan kepin kanssa suoritettavaa Taiji Yang Shen Zhang -liikesarjaa.

Jatkamme keväällä lisäksi edelleen ajankohtaisten koronatilanteeseen liittyvien suositusten seuraamista. Huomioimme harjoituksissamme tuttuun tapaan turvavälit ja pidämme salillamme huolta käsihygieniasta. Huolehditaan myös yhdessä treeniemme turvallisuudesta osallistumalla niihin jatkossakin vain terveinä.

Nähdään pian taas treenisalilla, toivotamme sillä aikaa kaikille hyvää alkavaa uutta vuotta 2021!