Siirry suoraan sisältöön

Harjoitukset jatkuvat normaalisti 3.5. alkaen

  • tehnyt

Liikuntapaikkojen sulku tulee vihdoin pääkaupunkiseudullakin päätökseen ja pääsemme pian jälleen treenaamaan normaalisti. Vietämme ensin kuitenkin vappua rauhassa ja aloitamme tunnit myös aikuisille harrastajillemme heti vappuviikonlopun jälkeen, maanantaista 3.5.2021 alkaen.

Harjoitusten jatkuessa haluamme varmistaa, että osallistuminen on mahdollisimman turvallista kaikille. Pidämme siis edelleen kiinni hyvästä hygieniasta ja turvavälien noudattamisesta sekä muista varotoimenpiteistä. Avaamme jälleen myös tunneillemme ilmoittautumisen Nimenhuuto-palveluun, jonne lisäämme tulevia tunteja lähipäivien aikana. Osallistujamäärät on toistaiseksi jälleen rajattu 10 harrastajaan yhtä tuntia kohti, joten suosittelemme ilmoittautumaan tunneillemme ajoissa.

Vaikka tilanne näyttääkin tällä hetkellä jo valoisammalta, varaudumme edelleen mahdollisiin yllätyksiin ja muutoksiin seuraten AVI:n tiedotusta ja suosituksia. Mikäli tilanne harjoittelun suhteen sattuisi jälleen muuttumaan suuntaan tai toiseen, tiedotamme uusista käänteistä ja niiden vaikutuksista harjoitteluumme.

Nähdään pian taas Kaapelilla ja muistetaan ilmoittautua tunneille!