Siirry suoraan sisältöön

Aikuisten harjoitukset tauolle ainakin 14.4. asti

  • tehnyt

Aluehallintoviraston tämänpäiväisen päätöksen mukaisesti perumme kaikki aikuisten harrastajiemme tunnit ajanjaksolla 1.-14.4.2021. Viimeiset tuntimme järjestetään keskiviikkona 31.3., minkä jälkeen jäämme odottamaan AVI:n päätöstä mahdollisista jatkorajoituksista noin 13.4. paikkeilla. Tiedotamme harjoitusten tai tauon jatkumisesta heti uuden päätöksen tultua sekä Facebook-sivullamme että täällä verkkosivustollamme.

Lasten tuntien osalta jatkamme treenaamista muuten samoilla ohjeistuksilla kuin tähänkin asti, mutta pääsiäisviikonlopun lauantaina 3.4. pidämme lomaa harjoittelusta. Seuraava lasten tuntimme järjestetään siis suunnitellusti lauantaina 10.4., mutta tarkkailemme myös lasten harjoittelun osalta AVI:n tiedotusta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista heti tiedon saatuamme.

Osallistumme tunneille jatkossakin vain terveinä ja pidämme huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Ohjaajamme käyttävät tunneilla kasvomaskia ja Kaapelitehtaan käytävillä liikkuessa tulee kaikkien muidenkin käyttää maskia. Käytävillä tulee edelleen pitää myös huolta 2 metrin turvaväleistä ja esimerkiksi lasten tunneille osallistuvien vanhemmat vain saattavat ja noutavat lapsen harjoitusten yhteydessä.

Pyrimme myös välttämään ruuhkia tuntien vaihdon välissä, joten lopetamme tuntimme 15 minuuttia tavallista aiemmin. Tuuletamme salia tuntien välissä ja toivomme seuraavan ryhmämme saapuvan treeneihin aikaisintaan 5 minuuttia ennen oman tuntinsa alkua.

Toivotamme kaikille harrastajillemme mukavaa pääsiäistä, toivottavasti pääsemme taas pian treenaamaan yhdessä!