Siirry suoraan sisältöön

Loppuvuoden 2020 harjoitukset peruttu

  • tehnyt
Olemme päättäneet pääkaupunkiseudun koronatyöryhmän suositusten mukaisesti perua Helsingin Wushun loppuvuoden harjoitukset syyskaudelta 2020, sunnuntaista 29.11. alkaen. Joulutaukomme alkaa siis tänä vuonna hieman etuajassa, mutta toivomme, että pääsemme tammikuussa taas treenaamaan yhdessä tulevan kevätkauden harjoitusten merkeissä.
 
Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista aikatauluihin, mutta alustavasti kevään treenimme alkavat tammikuun 2021 puolenvälin aikaan. Ilmoitamme tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin verkkosivuillamme ja Facebook-kanavamme puolella. Kevään alkeiskurssiemme ilmoittautuminen on nyt myös auki, tulevat kurssimme lisätietoineen löydät Alkeiskurssit-sivultamme. Tervetuloa mukaan, kun se on meille kaikille taas turvallisempaa!
 
Toivotamme kaikille mukavaa joulunodotusta ja tsemppiä tuleviin viikkoihin. Yhdessä tästä selvitään, noudatetaan virallisia ohjeita parhaamme mukaan niin pääsemme toivottavasti pian taas Kaapelille harjoittelemaan.