Aikuisten kevätkausi 2022 alkaa alustavasti 25.1.

  • tehnyt

Kevään 2022 treenikautemme aloitus myöhästyy aikuisten osalta kahdella viikolla. Etelä-Suomen Aluehallintoviraston viimeisimpien rajoitusten myötä aikuisten tuntimme on peruttu maanantaihin 24.1. asti. Lasten harjoitukset saavat kuitenkin jatkua suunnitellusti, joten lasten kevätkauden aloitamme jo lauantaina 15.1. klo 13.00.

Aikuisten tunnit alkavat alustavasti tiistaina 25.1. jo aiemmin julkaisemamme aikataulun mukaisesti. Kevään alkeiskurssien osalta hiomme vielä uusia aloituspäivämääriä, jotka julkaisemme ensi viikolla. Alkeiskurssiemme viikkoaikataulut ja sisällöt pysyvät aloitus- ja lopetuspäivämääriä lukuun ottamatta silti muuten samoina.

Tuntiaikataulussa syksystä muutamia muutoksia 

Kevään taiji- ja qigong-tuntivalikoimassa on pieniä muutoksia syyskauteen verrattuna. Wushu kungfu -tunnit pidetään kuitenkin pääpiirteittäin totutun aikataulun mukaisesti. Qigong-tunteja järjestämme keväällä vain aloittelijoille Ma Wang Dui -kurssin muodossa. Sarjaa harjoitellaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20.

Taiji-tunneilla treenaamme tuttuun tapaan mm. Yang 24 -sarjaa sekä 42-quania ja -miekkaa. Taiji-alkeiskurssillamme on tänä keväänä kuitenkin kolme viikkotuntia aiempien kahden sijaan, eli Yang 24:n alkeita pääsee harjoittelemaan nyt myös maanantaisin klo 18-19. Edistyneille harrastajille omistettuja tunteja järjestämme tiistai-iltaisin klo 19-21 sekä sunnuntaisin klo 17-18.

Taijin harrastajille järjestämme keväällä uutuutena tunteja 32-miekasta. Harjoittelemme sarjaa kahdesti viikossa, torstaisin klo 20-21 ja sunnuntaisin klo 16-17. Sarjan opettelu aloitetaan aivan perusteista, joten tunneille ovat tervetulleita kaikki siitä kiinnostuneet, vähintään jatkokurssitasoiset harrastajat.

Harjoitusten tarkempi viikkoaikataulu löytyy Harjoitusajat-sivultamme.

Pidämme huolta tuntiemme turvallisuudesta

Kiinnitämme kevään harjoituksissamme edelleen huomiota hyvään käsihygieniaan ja riittäviin välimatkoihin. Tuuletamme saliamme ja jätämme siirtymäaikaa tuntien väliin ruuhkien välttämiseksi. Kaapelitehtaalla on myös edelleen voimassa maskisuositus. Tulethan harjoituksiimme vain täysin oireettomana!

Seuraamme edelleen aktiivisesti mahdollisia jatkorajoituksia harjoittelun suhteen. Tiedotamme tarvittaessa tulevista muutoksista jälleen verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Toivottavasti näemme kuitenkin taas pian treenisalillamme!